Ramadhan Mubarak !!!

Assalamualaikum ... wahhhh dah hari ke 5 puasa... tapi aku belum wish Ramadhan Mubarak kat korang seme kat dalam blog ekkk .. Mintak mahap bebanyak .. aku memam bizi berganda lately dgn anak2, keje dan projek tervaru aku bersama tourism team ... Masa aku betul2 occupied sampai ke tengah malam membuat paperwork dan design, but i likeeee.
Ok arrr.. aku nak wish kat korang RAMADHAN KAREEEM .. semoga segalanya lebih baik dan indah untuk kita tahun ini dan tahun2 seterusnya... nampak gayanya tawun depan, kita bakal punya 3 ahli baru yang akan memeriahkan keluarga kecil kita ... Tahniah dan alhamdulillah...


Nasha dgn Nawfal takat ni puasa penuh .. makan time berbuka dan sahur ngalahkan aku. Memang berselera sgt tengok meke makan. Kuih raya, baru nak terhegeh2 fikir nak wat kuih apa tawun ni... boleh tak giteww ...hehehhe

Comments

Popular posts from this blog

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki