Me .. Amende nak tulis ni ?

Sekarang ni aku dah mula nak layan drama ..
Tapi selected drama sahaja ..
Lepas habis citer selamat pengantin madu, aku layan setitis kasih darmia
dah abes citer darmia .. aku layan Stau Hari pulak ...
Aku mmg suka kalau Sharnaaz yg blakon ..
I really like his mix character .. keras, ganaz, but dalam hati ada taman ...
and gandingan dia dengan nelydia senrose memang mantop
chemistry yg tak dibuat2
Sorang lagi .. remy ishak pun aku suka. Ada kelembuatn dalam kemachoan

Baby aku tiap hari tido awal .. alhamdulillah. So malam, aku ada masa utk layan drama.
Kakak dengan abang pun join sama walau dorang banyak sembang masa layan tv.
Itu la masa kami bersama2 selain outing.
Ok, mulai bulan ni kami nak kurangkan outing.
Aku nak menabung untuk Korea project ...

Kami kene menabung utk 5 orang, bukannya sorang. Kalau sorang dah lama lepas .. huhu
And project umrah aku dan suami. Semoga tercapai kedua2nya.
Hati dah tak tau nak cakap la gediknya nak ke sana macamana anak dara aku yg gedik dan tazzavar nak ke Korea.

Life sangat busy .. biasala, working mother, kerja, suri rumah, ada baby dan anak2 and suami yang manja angatt .. Masa berlalu pun tak sedar. Ni nak abis tahun dah. And my baby gonna be one year next month. Wahh ... cepatnyaaa ... I dont wanna miss her babyhood. nak enjoy puas2 cuddling a baby, nak enjoy the baby smell .. the best on earth ..

Throwback - 3 months old


Throwback masa outing kat Taman Metropolitan

Sewa belon RM10 per bekas
Cuti skolah ni rasa nak amik cuti je .. Tapi kene sabar sket .. Tak lama lagi nak gi Langkawi .. yeayyy .. Alhamdulillah, ada gak rezeki untuk pegi second vacation tahun ni .. April dulu ke Fraser Hill ..
Eh, eh, tadi baru cakap nak berjimat cermat. Kannn aku ni hangat tayik ayam. Hmm, untuk anak2 dan family tercinta, mama and papa akan usaha sebaiknya. InsyaAllah ...

Comments

abu said…
kalau pegi korea tu jgn cuba2 nk masuk dalam love yg udin dah repair tu kang x pasal2 abam jamal kena hukum jadi jaga bilik gundik raja.

Popular posts from this blog

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark