Me .. Layan Zahira Gittewww

Ok, sekarang aku tengah fefeling layan cerita Zahira...
Zara Zya and Adi Putra ... Ya ampun ... cerita ni sangat best ..
Membuai2 perasaan aku dengan lakonan mereka yang sangat menjadi dan ada chemistry
Ditambah lak dengan lagu tema Mewangi nyanyian Akim..
Last week busy sangat dengan hal langkawi dan journey to langkawi, so aku missed 2 episod.
So, apa lagi, hari ni aku khatamkan dedua episod time lunch tadi
Oomaigaddd .. cerita semakin interesting ..



Selamanya..
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu..
Seumur hidupku hanyalah padamu
Waktu..
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya
Indah..
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Aku teringat dolu2 .. time jiwang adalah time2 single and melayan perasaan
Tapi rupa2nya sekarang pun sama .. tetap jiwang mewangi
remaja la katakan .. hahaha
Sambil menaip, sambil mengunyah brownies .. dapnyaaaa
Ok .. aku dalam proses menggundukan badan lagi dan lagi
Gundu ittew kan shomel...
So, korang seme kalau ada masa .. kalauuu ok .. layan la citer ni.
Memang best. Aku ni kan tasuka layan tv, tapi kalau citer tu betul2 best baru aku layan ..

Comments

abu said…
kelambu mewangi

Popular posts from this blog

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks