Menjala di Aquaria KLCC

Assalamualaikum ... Ni la hobi kami. Family outing dengan anak2. Encik kanda dah balik Pahang, so aku dengan anak2 je with his permission. Alhamdulillah encik kanda sgt2 sporting ~ sama spesis dgn aku yg suka berjalan sana sini. Minggu ni anak2 request ke Auaria, KLCC .. 
Aquria ni buka pukul 10.30am setiap hari dan tutup pukul 8.00 pm. Boleh lepak lama2 kat dalam ni as long as within waktu solat. Aku solat asar siap2, then baru masuk.

Harga tiket RM46 dewasa with mykad. so kalilah 3 kepala sbb yg baby tak kene charge. huhuhu. demi anak2 ok.

Ni sebahagian gambar2 kat sana. Malas nak taip caption kat hp screen tecik je asyik silap setting. huhu ..  Happy viewing peeps...

Worth bagi yg first time nak masuk. Kalau dah datang, tak repeat pun ok je. 










Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Komen