Posts

Showing posts from September, 2009
Image

Mission Possible

Image
Assalamua'alaikum wrt. wbt ..

Dari sebelum raya.. aku dah rancang misi seterusnya ... selain dari berpoya2 bersama family dan member2 .. aku plan nak attend bakery course. Port dah ada, cuma sekarang nih nak kumpul duit untuk yuran ...hehehe ... sukanya akuu. Kak Ni pun berminat nak join. Mana tau, berkat doa korang semua ...someday ada rezeki leh buka bakery sendiri ... Nanti korang2 tawen..leh order dengan aku jer ....hehehe...

Lagi satu misi aku ialah nak beli akuarium baru ..pun kena kumpul modal .. Aku suka dan tenang tengok ikan2 tu berenang2. Dan lai suka bila ikan2 tu beranak pinak. Dah banyak dan anak2 ikan tomey kat dalam akuarium tu .. Kak Ni pun dah kena sampuk bela ikan. Balik raya hari tu siap borong lagi ...kekekeke....

Aku ada letak satu bekas kat opis ..ada 4 ekor lalam satu balang .. 2 boys and 2 gurlzs.. tomey je ...