Posts

Showing posts from November, 2011

Salam Aidil Adha

Image
Assalamualaikum semua ...

Macam angin jer masa berlalu kan ... pejam celik, nak raya aji pulak ahad ni. tahun 2011 pon dah nak abes... perghhhh....Banyak benda yang masih tak selesai, banyak benda lagi yang perlu dilaksanakan.

Tahun ni Raja Haji kat KL jer...seme turun sini, tapi portnya bukan kat rumah aku. Kali ni tukar ke Bangi, rumah Puan Umie... I loikeeeee. Cuma aku sorang2 jer kali ni... 2ns di ambil untuk beraya kat kampung... wahhh makin panas bontot orang itu semenjak dua menjak ni. Tiap2 minggu amik 2ns ... kalau tak dapat call sekali pon dah bising2 sms aku ... Sebelum2 ni sikit pon tak kisah... hehehe ... Baru dia tahu langit tinggi rendah... Tak per... tahun ni jer meroyan la puas2 ya.. InsyaAllah, next year aku dah ada port raya yang baru ... wah wah wahhhhhhhh.... kalau ada jodoh.. Beraya di kampung pendalaman naik bot ... i loikeeeeeee ...

So memandangkan aku duk sorang2 hari ni... misi aku ialah nak kemas rumah ...nak lipat kain baju dan lepas tu nak gi tukorrr style r…

Hadoiiiii .....

Hadoiiiii...pening kepala aku wehhhh...