Posts

Showing posts from February, 2012

Dating wif 2 ns

Sekarang kat Pizzahut .... dating ...dgn 2 orang yg sangat2 aku sayang ... Dah lama tak kuar togeder2 ... semenjak aku sibuk melampau ....Bukan tamau update blog, tapi hampir setiap hari aku balik keje malam ... and bila dah malam tu taw jer la apa yang paling menarikk... katil n bantal2 ku ... So malam ni aku nak tido puas2 sampai pagi ...harap2 tak terlajak utk solat subuh ...

Sebelum pen off ... Nak story sikit ... semalam, suddenly teringat kat someone ...yang pernah datang dalam idop aku ...tah, tetiba teringat for no reason ... and u know what .. after few minutes, dia sms aku ...wahhhhh .. dasatnya telepathy itewww dari dulu tak berubah ... tapi, aku tak layan ... aku perlu jaga batasan sebaiknya ... tak nak melukai, jauh sekali dilukai ... Moga Allah sentiasa merahmati kehidupan kami ...

ok ... chowwwww...

Tuhan ... Tolonglah ...

Begitu banyak cerita ...ada suka ada duka ...
Moga Allah sentiasa merahmati kasihsayang keluarga ini...
Jauhkan kami dari pepecahan, dari perselisihan ..
Kukuhkan hubungan antara kami ...
Bukakan pintu hati kami dengan kasihsayang dan rahmat MU ...