Posts

Showing posts from May, 2017

Anak oh Anak ..

Image
Hai chuolls ...

Akak dah ter overwrite template blog .. Kunun nak ikut trend terkini pastu meraba2 nak cari kat mana nak bikin new post bagai. Hati Gen Y gini la. Tau tak tau lain kira .. yang penting terjah dan cuba sampai dapat.

Alkisahnya mengantuk kat office. Akak ni ada masalah ketiduran dimana body clock dah lari alignment .. seiring dgn usia. Kalau tak pukul 2 pagi .. pukul 3 pagi baru nak lena. Husnul Dzon .. maybe Allah nak beri peluang untuk solat malam. Solat taubat, zikir banyak2. Alhamdulillah. Kalau lepas tu pun tak leh tido, akak main game la je sampai lena sendiri. See .. very the Gen Y kan akak :-).

Hmm .. sekarang ni tengok bukan main banyak lagi posting hal2 anak kan. Anak nakal la, sepah rumah la, mulut joyah la dan sebagainya. Yg terbaru depa duk hantar gambar kereta kene conteng dgn marker pen. Kalau akak yg kene, mau histeria sebelum kemurungan kronik. Ye la weiii .. kereta beli puluh2 ribu dapat kat minion akal seribu abes macam2 kejadian aneh berlaku. Kete aka…