Posts

Showing posts from May, 2015

From Pinoy With Love ...

Image
Na na na na na ....

Me .. kerja .. berniaga online ... belajar .. anak 3 .. suami jauh .. without maid !!!! Wahhhh .. bunyi macam kerja gila kan .. Tapi sebenarnya tak gila mana pun .. nak atau tak nak je. Bila banyak masa dihabiskan dengan merenung kehidupan sendiri, memang kita akan rasa terlalu banyak yg kita nak buat. Banyak perkara lagi yang belum kita buat ..

Fuhhh ... umur makin meningkat, tenaga makin kurang. Yg tetap kuat adalah SEMANGAT dan CITA2 .. Dapat jadi best student antara executives2 corporate yang rata2 pangkat jauh lebih tinggi dari aku .. International pulak ... Bagi aku adalah satu achievement yg sangat besar. Best student dah tentu seorang, bukan ber orang2kan. Alhamdulillah. Doa suami, mak dan anak2 memang menjadi sandaran bagi aku. Aku buat semua ni bukan hanya utk diri sendiri tapi untuk kejayaan bersama. Nak anak2 aku pun semangat tengok mama yg gojes ni rajin usaha .. dan siapa yg usaha dah tentu berjaya.







See, ni la sebab napa lama aku tak update blog ... m…