Posts

Showing posts from April, 2013

Happy Birthday Suamiku ....

Assalamualaikum ...

Agak lambat mengupdate entry ni. Weekend yang padat, sendat, melimpah ruah dgn macam2 aktiviti.

Pertamanya .. Happy Birthday suamiku !!! Kek Choc moist home made yg sangat2 sedap aku buat. Tak la secantik kedai, tapi rasanya perghhhhh !!! meruntun jiwa ...hehehe. We all makan kat Sri Ayuthayya restoren exclusive Thai yang seperti takut nak masuk pada mulanya. Kompem mahall ni sakap dalam hati ... And betul pon memang mahal. Sekali setahun tak per la kan. Lagipon untuk dating2 best gak tempat gini. alhamdulillah, makanannya sangat sedap ... Gambor tak der. Lapor sangat sampai lupa nak snap gambor. Bole giteww...

Hari Sabtu ... masa siang dihabiskan untuk monitor technician repair socket, suis, lampu, paip ... Puas hati bila rumah kembali terang benderang sepenuhnya dan semua socket2 boleh digunakan... dan siap tambah additional socket untuk kegunaan2 lain. Alang2 dah buat kan, biar sekali sapu ... next week nak serrrvis ekon pulak.

Ahad .. family lunch n bowling ti…