Posts

Showing posts from November, 2013

Belated Update

Image
Aisehh ... rupa2nya bulan ni tak apdet blog kesayangan ..
Memang sangat2 bizi dengan kerja dan family
Banyak story dah dah ter miss nak cerita
Tambah2 pulak aku ni jenis cepat lupa
Oh ye, 9hb November my gegerl nak ajak kawan2 dia makan2 kat rumah
dah alang2 tu, aku buat majlis kecil2an untuk my gurl belated birthday
Masa birthday we all haritu, aku dengan nawfal demam ..
Tak de celebrate apa2 pun, terbaring kat katil jer
Alhmadulillah encik suami ada .. dia la uruskan segala hal2 rumah, dari mengemas, membasuh, beli makanan dan sebagainya. Aku memang tak larat sungguh
Syukur alhamdulillah ..
Dia buat semua tu tanpa ada sepatah pun rungutan dan keluhan
Nawfal pun dia peluk and baring kat sebelah ... terharu makk :-)

Back to my gurl belated birthday ... Ada lebih dari 30 org tetamu datang
Kawan2, nenek, pakcik2 dan sepupu ... simple but cukup meriah
Menu pun simple .. Pizza, spaghetti, nasi impit, cakes, cup cakes, cheese tart
dan candy buffet
masuk petang, semua makanan licin ..
Aku m…