Posts

Showing posts from June, 2015

Nawra Place

Image
Assalamualaikum ... Selamat datang ke Nawra Place. Tempat yang sangat privacy untuk bercuti, bagi yang mencintai alam kehijauan, jauh dari bandar .. Boleh cuba beristirehat di sini ...
Ini adalah achievement kami untuk tahun ini juga. Alhamdulillah, ada trademark sendiri, ada tempat sendiri ... Nawra Place ialah Nama utama untuk projek2 kami di Taman Negara Pahang. Coming soon, Taman Herba dan Taman Serangga ..

Tempat ni gabungan hostel dan family houses, boleh menempatkan lebih 100 pelancong dalam satu masa.





Alhamdulillah ... Semoga kejayaan milik kami sekeluarga. Aku mengejar impian aku .. suami mengejar impiannya, anak2 punya impian mereka sendiri. Kami saling menyokong dan mendoakan agar semua impian tercapai. Ammen ya Rabbal Alaminnnn..

2015 Tahun Kejayann ...

Image
Tahun kejayann ... Ramai yang btau aku tahun ni aku dapat kejayaan berganda untuk aku .. Alhamdulillah, itu yg mampu aku ucapkan. Level diri aku, rasanya dah hampir sampai maksimum yang aku mahu dan impikan dari segi kerjaya.

Sehari selepas pembentangan kertas kerja di hadapan bos2 besar disini, aku dibisikkan dengan satu berita. Seriously terus menitis air mata aku .. Antara gembira dan tak percaya. Kakak yang sampaikan berita tu mmg selalu excited kalau ada apa2 perkara yg berkaitan dgn aku. Surat akan sampai kejap lagi katanya .. Omaigadd .. Tell me its just a dream!! And actually its a dream comes true.

Petang tu bila check email .. ada email dari bahagian HR ... jeng jeng jeng ...

CONGRATULATIONS, YOU ARE PROMOTED TO A NEW POST .... EFFECTIVE 26TH MAY 2015 .. 

Tarikh tu ialah tarikh anniversary kami ... tarikh aku kehilangan ayah ... Memang tarikh keramat buat aku. 3 perkara penting yg terjadi dalam hidup aku terjadi pada tarikh yg sama ...

Korang nak tahu tak .. aku ingat, umur 5…