Dating wif 2 ns

Sekarang kat Pizzahut .... dating ...dgn 2 orang yg sangat2 aku sayang ... Dah lama tak kuar togeder2 ... semenjak aku sibuk melampau ....Bukan tamau update blog, tapi hampir setiap hari aku balik keje malam ... and bila dah malam tu taw jer la apa yang paling menarikk... katil n bantal2 ku ... So malam ni aku nak tido puas2 sampai pagi ...harap2 tak terlajak utk solat subuh ...

Sebelum pen off ... Nak story sikit ... semalam, suddenly teringat kat someone ...yang pernah datang dalam idop aku ...tah, tetiba teringat for no reason ... and u know what .. after few minutes, dia sms aku ...wahhhhh .. dasatnya telepathy itewww dari dulu tak berubah ... tapi, aku tak layan ... aku perlu jaga batasan sebaiknya ... tak nak melukai, jauh sekali dilukai ... Moga Allah sentiasa merahmati kehidupan kami ...

ok ... chowwwww...

Comments

abu said…
tido la puas2, pasni ko xde masa nak tido malam hehehehe
Mizz N said…
tak tido malam nak wat apa ekk??? membelek??? hahahaha
abu said…
xyah belek kot... dah expert, pejam mata pun leh parking stret
:P

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks