Mother's Day Outing ..

Setelah asyik lupa..lupa dan lupa, semalam aku ke UTC bawa anak teruna buat IC. Itupun kena ponteng tuisyen. Jadual kami mmg full isnin ke ahad. Anak sorang tak sama dgn anak 2, anak 2 x sama dgn anak 3 dan seterusnya. Same goes tu bujang x sama dgn yg dah ada family, suami dekat x sama dgn suami jauh. masing2 ada commitment tersendiri. So kita jgn cepat nak judge life org. They are fighting for their own lives yg kita x tahu langsung susah senang mereka.

Alahaiii dah ada ic hero aku sorang ni. Pejam celik je. Nakal mcm biasa, suka usik adik..  Dan yg paling rajin pun dia ... Kena bayar denda rm10 je. Syukur dah settle.

Balik dari UTC, singgah Setapak Mall. Makan2, tengok wayang Captain Amerika. Wahhh .. heronya sgt segakkk dan cerita sgt best. I loikeee angat. Lepas wayang, makan lagi. Alahaiiii.. Sikenit tido masa tengok wayang. so aman gumbiralah kami semua. hehehe

So lepas perabih duit dan tenaga, waktu utk pulang. sikenit nk tengok frozen pulak. layannnnn. Encik shuben x balik minggu ni. Rindu angattt my best buddy tu. Next week nak outing celebrate katanya...



Tu gambar datin dan kakaknya di Aeon Big ... Dua2 pandai bergaya, suka shopping. huhuhu

Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Komen