Projek Stage 2 ... Felt Bookmark

Assalamualaikum ...

Hai semuaa ... kisahnya Taman Negara baru lepas banjir .. abes seme tenggelam seperti biasa setahun sekali. air naik setinggi rumah 3 tingkat gteww ... ya sangat tinggi dan arus super laju. Alhamdulillah hari ni dah beransur surut dan sururt. Mudah2an keadaan kembali normal.

Masa2 agak bizi ni, tak banyak yang sempat untuk diceritakan, walau banyak kejadiannya. Alhamdulillah kejadian yang molek2 belaka. Minggu ke dua dengan kedai printing .. really a great start. Tak sangka lak permintaan melebihi stok. Hmm, ye la kita ni kadang2 rasa tak berapa confident ...nanti ada stok banyak2 tak laku cemana?? macam2 la kat dalam kepala tu. Tapi realitinya, alhamdulillah. Memang keputusan kami ni tak der silapnya. Sedih sangat terpaksa tolak order dek stok yang dah abeshh. So minggu ni kita shopping untuk restok ok.

Ok, aku pon sekarang dah menjinakkan hati dalam bidang craft. Bermula yang paling simple dulu. Ye la orang Malaysia ni perangai membeli mesti nak yang MURAH kann. So datanglah idea untuk buat bookmark n fridge magnet. Buat sendiri youuu... dari kain felt, dan design yang so very simple.


Haaaa cute kan !!!!

My cupids excited sangat tengok Mizz N duk buat benda ni hari2. Siap tolong gam2 lagi. And tidak dilupakan, Mizz N juga bertanyakan idea mereka supaya hasil keras tangan Mizz N bole menarik minat pelbagai peringkat umur.

Hmmm bila dah start benda ni, mula la gedikss duk berangan alangkah bestnyaaa kalau ada Sizzix Big Shot Machine ... bole buat macam2 corak, design yang chantek2. Berangan dan terus berangan sampai aku dapat beli .. insyaAllah. Bila dah pulang modal nanti ... so nanti bole la buat kusyen, beg, hair clips n macam2 lagi ... ameennn.

Comments

Popular posts from this blog

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks