Best Moment

Malam tadi adalah among the best moments dalam hidup aku ...Dapat berkumpul beramai2 dengan geng2 terbaekkkk dari ladang. Makanan tak usah nak cakap laaa..adoiii meriah sehhh. Kena pulak dengan bulan mengambang... i likeeeeeeeeeee

Banyak kejadian sengal yang buat kitaorang pecah perut ketawa .. pertama, bawa baju tapi tak bawa seluar ..kekeke, baik punya sarung baju..tengok bawah, togelll..suar tertinggal...

kedua, issue serai ..ni seme mak punya pasallll... suh aku tanam kat rumah, pas tu mintak balik nak titik minyak kat sate ..cehhhh buruk sikuuu... lagi best, mak siap suh baby beli yg lain utk aku...hahahaha

ketiga, kena marah dgn mak pasal aku tak mo makan.. pot pet pot pet la makcik sarah suh aku makan gak..saja la tueeee..nak kasi aku gemuk. aku lak menjawab, jadi makin menjadi2 laaaa.

ke empat, kena denda dgn mak sebab balik lewat ...kena angkat almari sama buang sampah kol 2 pagi ..hahaha.. sanggup tu dia tunggu kitaorg balik, pas tu bagi arahan seme2 tu.

ke lima, masa sauna.. ada ke suh aku bogel ...eiiii tak rela youuuu... mak pulak duk kejap2 bukak pintu ... hahaha, teringin nak sauna gak ler tu ...nak nyembang pun yer. makcik sarah, makcik sarah... heheheh

Comments

Popular posts from this blog

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks