Ku Ada Kamu

Aku tak pernah boring layan ini lagu tiap hari ... sampai 2ns pon dah hafal liriknya dan voley nyanyi sama2 .. Malam hari sabtu we all kuar jalan2 .. on da way dalam kete, kak ni pasang lagu ni and we all nyanyi ramai2, gabungan 5 sore ... kalau fahamkan betul2, lirik ni memang mengasyikkan ...

Di kala ku kehilangan
Di dalam kegelapan
Kau suluhkan sinar petunjuk
Di kala ku kesedihan
Kau ukirkan senyuman
Dengan penuh sabar memujuk

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Di kala aku tak pasti
Kau tampil dengan berani
Membimbing agar lebih yakin
Dan bila hidup penuh soalan
Kau berikan jawapan
Melengkap semua kekurangan

Engkau menyambut tiap kali aku terjatuh
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Tidak mungkin diri ini mampu hidup tanpa doronganmu
Andai hari esok langit akan runtuh
Tabahlah menjunjung bersamaku
Andai hari esok dunia gelora
Takkan ku gemuruh selagi ku ada kamu

Huhuhuhu ... hari ni demam pulakkkkk ... nak raya ni demam, sama arr mcm raya hari tuee ... nampak gayanya beraya atas katil sambil kira obat ...

Comments

Popular posts from this blog

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark