What is Love???

Semalam masa tengah drive ... Saja nak test si nawfal ..

Aku: Nawfall ... what is love ???
Nawfal: Apa mama tanya ??
Aku: Tell me what is love ...
Nawfal: Ooooo ... senang jer ... love is MAMA AND PAPA
Aku: Macamana pulak tu ??
Nawfal: Ye la .. kan mama n papa selalu gurau2, baik2, tak marah dan asyik bercinta je
Aku: Speechless sambil tersengih2... (dalam hati - pandainya anak aku ni)

Moral of the story, bila kita tunjukkan kasih sayang pada anak2
Mereka akan memandang kita sebagai kasih sayang itu :-)



Mama love papa, and my 2 cupids very much ...
Doakan cinta kita hingga ke jannah ... ameennn

Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Komen