What is Love???

Semalam masa tengah drive ... Saja nak test si nawfal ..

Aku: Nawfall ... what is love ???
Nawfal: Apa mama tanya ??
Aku: Tell me what is love ...
Nawfal: Ooooo ... senang jer ... love is MAMA AND PAPA
Aku: Macamana pulak tu ??
Nawfal: Ye la .. kan mama n papa selalu gurau2, baik2, tak marah dan asyik bercinta je
Aku: Speechless sambil tersengih2... (dalam hati - pandainya anak aku ni)

Moral of the story, bila kita tunjukkan kasih sayang pada anak2
Mereka akan memandang kita sebagai kasih sayang itu :-)



Mama love papa, and my 2 cupids very much ...
Doakan cinta kita hingga ke jannah ... ameennn

Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Sakaratul Maut