Lagi Bolaaa....

Spain mara ke final!!!!! Permainan yang agak slow, extra cautious dan tertutup dari kedua2 team .. Sama kuat, sama bijak .. Sanggup aku tunggu kol 2 pagi semata2 nak tengok game ni ... sorang2 je. Nak kata aku minat bola, tak lah sangat ...korang tanya aku nama2 player, ada la sorang dua yg aku ingat ... haaa yg spain player... david villa, aku ingat sebab dia penjaring terbanyak WC takat ni dan juga asik meludah jer kat padang. Jijik tolll ..jap2 hak tuihhh ... tapi player no 18 yg bernama Pedro itu kelihatan encemmmmm... hehehe.

Sambil2 nonton, tah berapa mug aku minum nescafe .... tapi tetap ngantukksss dan aku kena bertahannnnn jebat. and aku berjaya nonton game dari mula sampai abesssss...bukan cam ada orang iteww.. dah abes first half baru mangun ...kekeke
Abis je game .. pala pon makin berat ... hajat dihati nak landing ....baru nak letak pala .. iskkk, bau apa ni ... lerrrr nawfal mimpi dinosor lagiiiiiii ... Mandikan dia dulu ...siap pkai baju ....aku pon zzzzzz..masa tu dah dekat kol 5 pagi...huhuhu.
Aku tak tengok cara game Holland, so tatau nak komen cemana cara meke ... pastinya final nanti aku akan tempah seat paling best ...kat rumah or mamaks...

SPAIN

Goalkeepers: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona).
Defenders: Raul Albiol (Real Madrid), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Joan Capdevila (Villarreal), Carlos Marchena (Valencia), Gerard Pique (Barcelona), Carles Puyol (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid).
Midfielders: Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Cesc Fabregas (Arsenal), Andres Iniesta (Barcelona), Javi Martinez (Athletic Bilbao), David Silva (Valencia), Xavi (Barcelona).
Forwards: Jesus Navas (Sevilla), Juan Mata (Valencia), Pedro (Barcelona), Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Fernando Torres (Liverpool), David Villa (Valencia)

NETHERLAND

Goalkeepers: Maarten Stekelenburg (Ajax), Sander Boschker (Twente), Michel Vorm (Utrecht)
Defenders: Khalid Boulahrouz (VFB Stuttgart), Edson Braafheid (Celtic), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (SV Hamburg), Andre Ooijer (PSV Eindhoven), Gregory van der Wiel (Ajax);
Midfielders: Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven), Mark van Bommel (Bayern Munich), Nigel de Jong (Manchester City), Stijn Schaars (AZ Alkmaar), Wesley Sneijder (Internazionale), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Demy de Zeeuw (Ajax);
Forwards: Ryan Babel (Liverpool), Eljero Elia (SV Hamburg), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Dirk Kuyt (Liverpool), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Bayern Munich)

Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Komen