Wakakakaka ... Spain is da Champion


Fuhhhhh... Mandei mornin melangkah dengan penuh bergaya (as usual) ke opis ... tapi hari ni ada sikit lebeyyy ... Viasalah ... tak sia2 berjaga nonton game feveret ... final WC. As expected ... Spain adalah CHAMPION ... diulang ... Spain adalah CHAMPION WF 2010... Bagi penyokong oren yang masih tidak mampu tuntuk menerima kemenangan bergaya Spain ... tenang2kan diri anda ..Nikmatilah segelas jus durian belanda yang sejuk bersama hidangan ayam belanda yang pastinya akan menyejukkan perasaan ...

Kat opis pun ada gak yang tak puas hati ...Mcm2 arr alasan .. tak suka spain arr, spain tak suka islam ..macam la team lain yg main tu suka sangat islam ... piiirahhhhh.. terima jer kenyataan...kan senang ... Kalau Oren menang pun aku ok jer walau memang dah agak Spain akan menang bergaya :P

Cuma yang kelakar kali ni, permainan mcm kelamkabut..mencecet sana sini kejar bola .. 13 kad kuning ... 8 oren, 5 spain ... attempt goal ..12 oren, 18 spain ... fuh fuh fuh. Dah nampak kat sitew juara bergaya.

Ekcelikann .. pagi ni nak cuba pose walaupun seperti kena food poisoning ..satu rumah berak2 selepas makan nasi kukus ayam dara petang semalam .. sedappp, memang sedappp..tapinya kena la tahan dia punya memulas ..ciann kat 2ns... Harap2nya berjaya bertahan ... caiyyuk caiyyuk.

Comments

Popular posts from this blog

Kenalilah Ciri2 Hasad Dengki

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Komen