17 Oct 2010 Kenangan Terindah

Happy Birthday Nur !!!! ... sms demi sms masuk ... kat wall FB pun berderet birthday wishes. Aku sangat2 terharu .. Biasa makin umur bertambah, makin kurang meriah menyambut birthday .. tapi bagi aku pulak, kejadiannya terbalik .. makin umur banyak, makin ceria tiap kali menyambut hari lahir .. But wa sakap sama lu olang ... this year punya birthday sangat2 'hangat' dan beri aku satu kenangan terindah. A surprised Birthday Party .... perghhhhh aku tak terfikir langsungggggg ... it's really a surprise. Aku syak ada sumthing memandangkan si angah beria nak datang amik aku .. nak jumpa kununnn ... peliks bin ajaibb ... nak jumpa aku tapi tak dapat contact along ... macammmm siotttt .... hahahaha .. tapi since aku percaya kat dia, so aku folo jer laaa... Geng2 yang keji dah tunggu rupa2nyaaa ..hahahaha ..adoiiiii... memang tergezut akuuu. Terharu dan happy sangat... Sepanjang kat situ aku menahan diri dari nangis ... huhuhu ..terharu dapat kawan2 yang sentiasa menjadi yang terbaekkk untuk aku .. Terima kasih geng, aku sangat2 hargai apa yg korang semua dah buat. sungguhhh ... aku sayang bangat sama korang ..

p/s ada org tu kontrolll jer masa nyanyi ... ada sorang tu pulak ... lepas dia, dia ..lepas dia, dia ..kehkehkeh :P

Comments

abu said…
aku suka yang lepas dia, dia, dia, 8 lagi hehehe... aksi2nye buat aku teringat kat angah - adnan sempit :P

birthday girl kontrol sopans ngan pakaian paling sopans hehehe

nak terjah sape lak lepas nie ek hehehe
Nur said…
kehkehkeh .. korang memang keji .. sib bek takder koleksi lagu2 nasyid kontemporary ..kalo tak semuaa aku paksa nyanyi nasyid sampai muntah.

psttt lepas ni kita terjah orang itewww ... tapi kalau jari dia dah bayiklah .. nanti tak leh nak fegang steering kete :P
abu said…
jari penuh sinsin? takleh pegang stering pegang je la gear knob :P
Nur said…
aku nak kena imagine kaaksi memegang gear knob??? hmmmmm
abu said…
takyah imagine, masa drive nanti lo pegang le puas2 gear knob tu :P
Anonymous said…
ceh...family tak sebut pon...
Nur said…
family punya posting lum kuar lagi ... tunguuuuuuuuuuuuu....
abu said…
bakal pengantin takleh majuk, nanti bersanding muka bertukor jadi nyiang rapiks :P
Anonymous said…
ceh tok kelembai nih...menyebok jew...
Nur said…
kelembai voleh sumpah org jadi gatal2 shu ... bebaik ko :P

Popular posts from this blog

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks