Makan Togeder Gederrrr

Acara yang paling best bersama family dan geng2 terbaekkk dari ladang ialah acara MAKANNNN ... hari sabtu ada geder kat rumah abang long .. makanannya ..perghhhhh... sedap sampai aku tak sempat nak amik gambar ... sebab sedap sangattttt.. kamben no 1, laksa oso no 1 ... seme lah no 1 ... adoiiii, sampai pagi ku terigau2.

Bersembang dengan adik beradik lain mak abah aku nih, rasa cam tak nak balik .. Rasa nak sentiasa bergurau n sembang sama2. Tapi kalo tak balik pon haru nanti.. dari kena halau, balik la bawak2 la angkat montot. Paling nyesal sebab makan choc indulgence sepotong jer .. uhuhuhuhu ... pe pe pon, kawan2 aku adalah sentiasa yang terbaekkkk !!! Mekacih Abang Long, Kak Long kerana setia menjadi tuan rumah :))

Comments

Anonymous said…
sampai hati tak tapau aku kamben golek uhuk uhuk
Nur said…
anonymous ... best taww.. kitaorg makan sambil bergoleks-goleksss

Popular posts from this blog

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark