Jakarta Sudah Memanggilkuuu

Salam semua... cepatnya dah bulan April ...and esok aku akan ke Jakarta... yeaa, yeaa...korang doakan seoga aku selamat pegi n balik ekk. Semoga aku berjaya curi masa untuk sopping n jalan2 cari makan. InsyaAllah, aku akan sambung posting dan episod seterusnya selepas balik nanti..dan harap2 janganlah cintaku tertinggal di Jakarta ...hehehe...

Comments

Cik Yuyun said…
oit²..jgn tinggalkan CINTA kat JKT..kang ada yg nagis kang hhehe ;p

semoge slmt pegi & slmt pulang wahai kekanda ku
abu said…
1. bukan ker 'chenta' pun gi jakarta?

2. tertinggal kat jakarta takpe lagi kak oii, jangan tertinggal kat lombok hehehe

3. jangan lupe bawak balik sirap bandung

4. selamat pergi dan selamat kembalu, take care :)
NK said…
tima kacihhh adik2ku ...akan ku bawa pulang sobenir untuk kalian berupa syampoo n sabun yg ku rembat dari guest house tu ...kekekeke...

yuyun ... sob, sob, sob ... aku lak rasa nak nangis ... silent mode beb .

abu... nanti aku hanto sebaldi sirap bandung kasik ko mandi untuk naikkan pacak aura seri .. :P

Popular posts from this blog

Projek Stage 2 ... Felt Bookmark

Jangan Mengharap Pada Sesuatu Yang Belum Pasti

Perjalanan Baby Aleesya - Birth Story at 38 weeks